Home

Update over Corona maatregelen;

Bij BTI primeert steeds de veiligheid van onze medewerkers en klanten, des te meer in deze tijden van het coronavirus COVID-19. Hierbij willen wij iedereen op het hart drukken dat wij de nodige maatregelen treffen om de verspreiding van het coronavirus te verhinderen. Welke concrete maatregelen wij treffen, kan u hier lezen.

De ondersteunende diensten zijn, indien mogelijk, overgeschakeld op thuiswerken, maar een inspectie uitvoeren vanop afstand kunnen we niet. Onze inspecteurs zijn geïnformeerd over hoe veilig te werken; regelmatig de handen wassen met water en zeep, de handen ontsmetten, afstand houden met klanten, begroeting zonder een hand te geven, bij ziektesymptomen thuis blijven, ...

Alle geplande inspecties voeren wij uit, mits rekening houdend met de nodige voorzorgsmaatregelen. Momenteel zijn er vanuit de overheid ook geen wijzigingen in de frequentie van inspecties aangekondigd.

Indien u specifieke vragen heeft omtrent de uitvoering of planning van onze inspecties, dan kan u steeds contact op nemen;

  • (Bij voorkeur) via het contactformulier op onze website,
  • via het gekende e-mailadres van uw contactpersoon binnen onze organisatie.

(Door de beperkte bezetting van onze kantoren zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar tijdens deze periode)

 

 

BTI is uw "Bureau voor Technische Inspecties"

BTI is als controleorganisme erkend voor de huishoudelijke keuring van uw elektrische installatie, PV-installatie en aardgas. U vindt hierover meer informatie op onze pagina Diensten.

 

U wenst de prijs te weten of u wil een keuring bestellen?

Via ons bestelformulier kan u snel en eenvoudig uw keuring aanvragen. In 4 simpele stappen (de prijs ziet u in stap 2) plaatst u onmiddellijk een keuringsaanvraag. Wij beschikken nadien over alle benodigde en correcte gegevens en bellen u zo snel mogelijk op om een afspraak te plannen. Plaats u liever telefonisch een bestelling, dan kan u ons steeds bereiken op ons algemeen nummer 09 242 92 00.

Geniet van verlaagde prijzen bij gecombineerde keuringen, bijvoorbeeld elektriciteit en gas.

 

TIP: U renoveert zelf? Download onze eigen brochure over de elektrische huishoudelijk installatie, zo installeert u uw elektriciteit volgens de regels van de kunst!

 

Onze accreditatie door Belac nr. 131-INSP, garandeert u onmiddellijk een uitstekende kwaliteit en service. Elke rapportering is uniek en op uw maat gemaakt.