Home

Update over Corona maatregelen;

Bij BTI primeert steeds de veiligheid van onze medewerkers en klanten, des te meer in deze tijden van het coronavirus COVID-19. Hierbij willen wij iedereen op het hart drukken dat wij de nodige maatregelen treffen om de verspreiding van het coronavirus te verhinderen. Welke concrete maatregelen wij treffen, kan u hier lezen.

De ondersteunende diensten zijn, indien mogelijk, overgeschakeld op thuiswerken, maar een inspectie uitvoeren vanop afstand kunnen we niet. Onze inspecteurs zijn geïnformeerd over hoe veilig te werken; regelmatig de handen wassen met water en zeep, de handen ontsmetten, afstand houden met klanten, begroeting zonder een hand te geven, bij ziektesymptomen thuis blijven, ...

Alle geplande inspecties voeren wij uit, mits rekening houdend met de nodige voorzorgsmaatregelen. Momenteel zijn er vanuit de overheid ook geen wijzigingen in de frequentie van inspecties aangekondigd.

Indien u specifieke vragen heeft omtrent de uitvoering of planning van onze inspecties, dan kan u steeds contact op nemen;

  • (Bij voorkeur) via het contactformulier op onze website,
  • via het gekende e-mailadres van uw contactpersoon binnen onze organisatie.

(Door de beperkte bezetting van onze kantoren zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar tijdens deze periode)

 

 

BTI is uw "Bureau voor Technische Inspecties"

U kiest voor BTI omdat u:

  • online altijd en overal elk verslag kan raadplegen
  • houdt van snelheid en punctualiteit
  • de beste prijs-kwaliteitverhouding wenst

BTI is als controleorganisme erkend voor het keuren van elektrische installaties en ook erkend als EDTC (Externe Dienst voor Technische Controles) voor alle hijs- en hefwerktuigen.

Onze accreditatie door Belac nr. 131-INSP, garandeert u onmiddellijk een uitstekende kwaliteit en service. Elke rapportering is uniek en op uw maat gemaakt. Daarvoor beschikken we over een uniek online platform.